Εύγευστο, ελαφρά πικάντικο και πολύ ρομαντικό, αυτό το δροσερό πιάτο έχει ένα απολαυστικό μείγμα γλυκιάς, ξινής και συγκλονιστικής υφής. Ο σπουδαίος συνδυασμός συστατικών τείνει να απαλύνει κάποιες από τις εντονότερες γεύσεις, κάνοντας αυτό το φαγητό, πολύ ελκυστικό σε εκείνους οι οποίοι έχουν λιγότερη προτίμηση στο ψάρι. Είναι επίσης πολύ εύκολο να φτιαχτεί. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η σειρά με την οποία κάθε συστατικό προστίθεται και μαγειρεύεται - κάθε αλλαγή θα προκαλέσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, έτσι σας συστήνουμε να ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή μας!
|
|
|
Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη: Σε ένα βαθύ σκεύος, βάλτε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέστε τις τομάτες και ανακατέψτε καλά. Τώρα προσθέστε το τσίλι. Σιγοβράστε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κάπου κάπου. Προσθέστε τις ελιές και τον τόνο. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά. Τέλος, ρίξτε το αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατέψτε και μετά προσθέστε το φρέσκο βασιλικό. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά... και ορίστε! Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ακόμα μόλις η σάλτσα παγώσει λίγο. Λινγκουίνι: Βράστε τα ζυμαρικά γι αυτό το πιάτο σε νερό χωρίς αλάτι. |
|
|