Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Ο τέλειος συνδυασμός

Η εποχιακή συνταγή...



Λινγκουίνι Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη

Εύγευστο, ελαφρά πικάντικο και πολύ ρομαντικό

Εύγευστο, ελαφρά πικάντικο και πολύ ρομαντικό, αυτό το δροσερό πιάτο έχει ένα απολαυστικό μείγμα γλυκιάς, ξινής και συγκλονιστικής υφής. Ο σπουδαίος συνδυασμός συστατικών τείνει να απαλύνει κάποιες από τις εντονότερες γεύσεις, κάνοντας αυτό το φαγητό, πολύ ελκυστικό σε εκείνους οι οποίοι έχουν λιγότερη προτίμηση στο ψάρι. Είναι επίσης πολύ εύκολο να φτιαχτεί. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η σειρά με την οποία κάθε συστατικό προστίθεται και μαγειρεύεται - κάθε αλλαγή θα προκαλέσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, έτσι σας συστήνουμε να ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή μας!



Υλικά (για 2 άτομα)

1 μικρό κρεμμύδι, τεμαχισμένο 1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 σκελίδα Μάνη® Βιολογικό Σκόρδο Λίγο αλάτι
Μάνη® Ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του τσαγιού ζάχαρη
200 γρ τεμαχισμένες τομάτες Φρέσκο βασιλικό
1 πρέζα αποξηραμένης κόκκινης καυτερής πιπεριάς τσίλι 2 μερίδες λινγκουίνι (ή σπαγγέτι)
Μάνη® Βιολογικές Ελιές Πράσινες Μια χούφτα αγάπη Μπλάουελ :)



Προετοιμασία

Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη: Σε ένα βαθύ σκεύος, βάλτε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέστε τις τομάτες και ανακατέψτε καλά. Τώρα προσθέστε το τσίλι. Σιγοβράστε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κάπου κάπου. Προσθέστε τις ελιές και τον τόνο. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά. Τέλος, ρίξτε το αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατέψτε και μετά προσθέστε το φρέσκο βασιλικό. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά... και ορίστε! Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ακόμα μόλις η σάλτσα παγώσει λίγο. Λινγκουίνι: Βράστε τα ζυμαρικά γι αυτό το πιάτο σε νερό χωρίς αλάτι.


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590