Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Yin και yang

Zen και ζωή

Ορεκτικά...Απαραίτητα συστατικά για πολλά πιάτα παγκοσμίως

Μάνη® Βιολογικές Κάπαρες σε Eλαιόλαδο

Τραγανή, απολαυστική και πολύ Zen, η κάπαρή μας είναι ένα απαλό συνοδευτικό για κρύα απεριτίφς και μια ενισχυτική γεύση στα θαλασσινά.
Καθαρό βάρος γυάλινων βάζων: 200 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 120 γρ
Αντικείμενα ανά κιβώτιο: 6 βάζα

 

Μάνη® Βιολογικό Σκόρδο σε Eλαιόλαδο

Εύγευστο, με ευδιάκριτη και πλούσια γεύση, το σκόρδο είναι το απαραίτητο συστατικό σε πολλά πιάτα παγκοσμίως, αλλά το δικό μας είναι τόσο καλό που τρώγεται και σκέτο!
Καθαρό βάρος γυάλινων βάζων: 200 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 120 γρ
Αντικείμενα ανά κιβώτιο: 6 βάζα

Μάνη® Βιολογικό Πατέ από Ελιές Kαλαμών

Εξαίσια και πλούσια σε γεύση, η βραβευμένη μας πάστα ελιάς είναι πεντανόστιμη πάνω σε φρεσκοψημένο ψωμί και προσθέτει ένα ξεχωριστό zing στα πιάτα ζυμαρικών.
Καθαρό βάρος γυάλινων βάζων: 180 γρ
Στραγγισμένο βάρος:
Αντικείμενα ανά κιβώτιο: 6 ή 12 βάζα

 

Μάνη® Βιολογικές Κόκκινες Πιπεριές σε Eλαιόλαδο - νέο προϊόν!

Τραγανές, γλυκές, με χαρακτηριστική γεύση, οι κόκκινες πιπεριές μας είναι ένα πεντανόστιμο ορεκτικό πάνω σε φρέσκο, τραγανό ψωμί και το ιδανικό συμπλήρωμα και κάθε μαγειρεμένο/φρέσκο πιάτο.
Καθαρό βάρος γυάλινων βάζων: 330 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 210 γρ
Αντικείμενα ανά κιβώτιο: 6 βάζα

 


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590