Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Είστε εδώ ―> Eλληνικό Home pageΤα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Αναζήτηση

WWW
www.blauel.gr

Μάνη® - το κορυφάιο ελαιόλαδο

 

Καλωσορίσατε στην Bläuel...Αγαπητέ επισκέπτη

Με θερμούς χαιρετισμούς από την ηλιόλουστη Μάνη σας λέμε Καλημέρα! Και σας καλωσορίζουμε στον Οίκο Μπλάουελ και στον κόσμο της ελιάς, έναν κόσμο τον οποίο θα βρείτε κι εσείς τόσο ξεχωριστό, όσο κι εμείς. Οι ρίζες του Οίκου Μπλάουελ ξεκινούν από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και το πρόγραμμα της βιολογικής καλλιέργειας της ελιάς από τα μέσα της δεκαετίας του '80. Είναι το παλαιότερο και το μεγαλύτερο πρόγραμμα καλλιέργειας του είδους του στην Ελλάδα.

Ίσως να γνωρίζετε ήδη πολλά για τις ελιές ή ίσως να ξέρετε μόνο τα βασικά... Για παράδειγμα, γνωρίζετε πόσοι παραγοντες συντελούν στην συγκομιδή και παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της υψηλότερης ποιότητας; Ή γιατί τα δέντρα της ποικιλίας Κορωνέικη παράγουν το καλύτερο ελαιόλαδο στον πλανήτη;

Στις σελίδες μας μπορείτε να διαβάσετε γι αυτά τα θέματα καθώς και για τα ευρύτερα οφέλη της βιολογικής γεωργίας. Αν ψάχνετε απλά για κάποια ευγευστα, υγιεινά καρυκεύματα, ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας: δεν παράγουμε μόνο βιολογικό ελαιόλαδο!

Όποια κι αν ειναι τα ενδιαφέροντά σας, μπαίνοντας στον κόσμο των ελιών, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό που ψάχνετε βρίσκεται εδώ: Το website μας είναι περιεκτικό και γεμάτο πληροφορίες. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε κάτι, ελάτε σε επαφή μαζί μας! Αν βρεθείτε στη Μάνη, ελάτε να μας επισκεφτείτε! Πάντα χαιρόμαστε ιδιαίτερα να συναντούμε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την μεγάλη μας προσπάθεια. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα!

Ο κόσμος των ελιών

 

Διανομή των προϊόντων μας σε
ολη την Ελλάδα!

Για παραγγελίες:
27210-79071
(Κα Ρόη)

line

E-mail

BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590