Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Επίσημα πιστοποιητικά

Απλά η καλύτερη...Βραβεία

BIOL International Prize 2004
Ένα φανταστικό πρώτο βραβείο απονέμεται από το BIOL στην επιχείρηση Μπλάουελ για το Mani® Olivenöl Nativ Extra βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Swiss International Olive Oil Award 2004
H "ασημένια θέση" στον διεθνή διαγωνισμό OLIO, απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία στην επιχείρηση Μπλάουελ για το Organic Extra-Virgin Olive Oil, σε πώληση από την εταιρία Migros, την ελβετική αλυσίδα πολυκαταστημάτων.

Great Taste Award 2004
Ακόμα ένα ασημένιο βραβείο γοήτρου απονέμεται από την Guild of Fine Food Retailers στην επιχείρηση Μπλάουελ για το Mani® Organic Olive Paté που προέρχεται από βιολογικές ελιές Καλαμών.

Mario Solinas Quality Award 2003
Mια τιμητική αναφορά (η οποία αντιστοιχεί στην 4η θέση του διαγωνισμού) απονέμεται από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (ΙΟΟC) στην επιχείρηση Μπλάουελ για το Mani® Extra-Virgin Olive Oil. Eαν υπάρχει ένα επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελαιολάδου, αυτό είναι το Mario Solinas, το οποίο διευθύνεται από το IOOC στην Ισπανία.

Stiftung Warentest Certificate
Το Stiftung Warentest είναι το επικρατέστερο γερμανικό περιοδικό για τον καταναλωτή, τα τέστ του οποίου είναι σαν αληθινοί διαγωνισμοί, αλλά με ιδιαίτερη αναγνώριση. Αυτό το πιστοποιητικό απονέμεται για το Organic Extra-Virgin Olive Oil το οποίο η επιχείρηση Μπλάουελ παράγει και εμφιαλώνει για την εταιρία μεταπώλησης Rapunzel-Naturkos.Πιστοποιητικά

Bio Hellas Certificate
Η Βιο Ελλάς είναι το επίσημο ελληνικό σώμα πιστοποίησης που πραγματοποιεί τις επιθεωρήσεις των προϊόντων Μπλάουελ για τη συμμόρφωση με τον κανονισμό 2092/91 της ΕΕ, ο οποίος καθορίζει τα πρότυπα βιολογικής παραγωγής προϊόντων για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βιο Ελλάς αναγνωρίζεται από τις ελληνικές αρχές και από τις αρχές των Βρυξελλών.

Bio Suisse Certificate
Στην Ελβετία, τα προϊόντα Μπλάουελ έχουν επίσης τη σφραγίδα BUD, το διεθνώς διάσημο γραμματόσημο της έγκρισης που αναγνωρίζεται από την Bio Suisse, ένα από τα καλύτερα και ακριβέστερα όργανα στον κόσμο για την ελεγχόμενη οργανική καλλιέργεια.

DQS Certificate
Και ως επιχείρηση και ως παραγωγό των τροφίμων, η Μπλάουελ πιστοποιείται από το DQS Group για: ISO 9001:2000 (πιστοποίηση της διαχείρισης), HACCP (ανάλυση κινδύνου και κρίσιμο σημείο ελέγχου), και IFS (διεθνή πρότυπα τροφίμων).

Naturland Certificate
Μια περαιτέρω πιστοποίηση, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα που καθορίζονται από την διάσημη οργάνωση βιολογικής καλλιέργειας Naturland.

Whole Foods Market Certificate
Mια πιστοποίηση που δίνεται από την WFM στην επιχείρηση Μπλάουελ για το Lapas Organic Extra-Virgin Olive Oil. Πολλοί από τους πιο έξοχους παραγωγούς βιολογικών αγαθών είναι - όπως εμείς - μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, γεμάτες πάθος για την παραγωγή μικρών, χειροποίητων ποσοτήτων από τα καλύτερα τρόφιμα, με την χρησιμοποίηση παραδοσιακών μεθόδων. Η WFM είναι μια παγκόσμια αλυσίδα πολυκαταστημάτων με φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Ερευνά μια σειρά από λίγους επιλεγμένους χειροτέχνες, οι οποίοι αποτελούν το παράδειγμα για την τελειότητα επιλέγοντας με προσοχή και εξακριβώνοντας τα ειδικά εκείνα τρόφιμα, τα οποία μπορούν να συμπεριληφθούν στην ανώτερη "Αυθεντική Χειροποίητη Σειρά Τροφίμων" τοποθετώντας τους σαν αναγνώριση την σφραγίδα AFA (Αuthentic Food Artisan). Αυτή η σημαντική επιχείρηση καθορίζει τα πρότυπα στο βιολογικό λιανικό εμπόριο.


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590