Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Το νιρβάνα της Μάνης

 

Η Μάνη, στην Πελοπόννησο...Ένας ιδιαίτερος τόπος

Η Μάνη είναι μια θεαματική περιοχή που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Ελλάδας. Το σύνολο θεατρικά δραματικό στις αντιθέσεις του. Κρυστάλλινα, γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριοι ελαιώνες, χλοεροί κυματιστοί λόφοι και απόμακρα, χιονοσκέπαστα βουνά, αυτή είναι μια καταπληκτική περιοχή που δεσπόζει στα ήρεμα νερά και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα της νότιας Μεσογείου. Ακριβώς 3 ώρες και 30 λεπτά είτε από την πρωτεύουσα της Αθήνας είτε από το λιμάνι της Πάτρας και μόνο 45 λεπτά οδήγησης από την πόλη της Καλαμάτας, παραμένει ένα οικολογικό λιμάνι, μακρινό και απείραχτο, μια περιοχή εξαιρετικού φωτός, γοητείας και μεγαλείου με ανοιχτούς, ανεμπόδιστους ορίζοντες.

Η έδρα της επιχείρησης Μπλάουελ βρίσκεται στον Πύργο-Λεύκτρου, μόνο 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καλαμάτας και μόνο μερικά χιλιόμετρα πάνω από τα όμορφα παραθαλάσσια χωριά της Στούπας, Καρδαμύλης και Αγίου Νικολάου.


Η Μάνη, στην Πελοπόννησο

 

   

E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590