Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Η οικολογία των βιολογικών αλσών

 

Σημερινή καλλιέργεια, αυριανά τρόφιμα...Οικολογικά και κοινωνικοοικονομικά οφέλη

Μέχρι σήμερα, περίπου 500 αγροκτήματα έχουν μετατραπεί σε αγροκτήματα βιολογικής καλλιέργειας. Χρειάζεται τρια χρόνια για να μετατραπεί ένα αγρόκτημα σε αγρόκτημα βιολογικής παραγωγής, μια μακροχρόνια διαδικασία η οποία απαιτεί μεγάλη υποστήριξη, πράγμα το οποίο εξηγεί γιατί εμπορευόμαστε επίσης ελαιόλαδο συμβατικής καλλιέργειας.

Το δίκτυο των βιοκαλλιεργητών Μπλάουελ είναι πλέον καθιερωμένο και συνεχίζει να αυξάνεται. Οι αγρότες οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας παράγουν το βιολογικό ελαιόλαδο σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια της βιολογικής καλλιέργειας, αλλά κανείς δεν ονειρεύτηκε ποτέ τόσο μεγάλη επιτυχία στην αγορά... Φυσικά, αυτό έχει καταστήσει όχι μόνο την επιχείρηση επιτυχή αλλά και τους αγρότες ευτυχείς επίσης.

Η επιχείρησή μας είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της περιοχής και εξασφαλίζει το εισόδημα πολλών. Αυτό σημαίνει συντήρηση του αγρο-περιβαλλοντικού του τοπίου και άριστες προοπτικές για τις μελλοντικές γενιές.

Συν-συντονίστρια της βιολογικής καλλιέργειας, Burgi Bläuel


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590