Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Είστε εδώΠληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Φυσική διατροφή

 

Η ιστορία της Bläuel...Η γέννηση μιας επιχείρησης

Η ιστορία Μπλάουελ είναι συναρπαστική ιστορία - μια ιστορία γεμάτη από καλή θέληση, μεγάλη φιλοδοξία και θετική ενέργεια.

Από την εξαιρετικά ταπεινή αρχή, στα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν ακόμα η Ελλάδα ήταν κατά κάποιο τρόπο μια απόμακρη και εξωτική χώρα, ως τους σημερινούς μας θριάμβους σε μια χώρα που θέτει πλέον το παράδειγμα σε όλους τους ευρωπαϊκούς γείτονές της, η ιστορία μας έχει ένα θαυμάσιο ήθος, για το τη είναι ουσία του ανθρώπινου πνεύματος και ειναι επίσης προσπάθεια για κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο, σε έναν κόσμο ο οποιος χρειάζεται και αναζητεί όλο και περισσότερο καλό.

"Τι έχουν να κάνουν οι ελιές με όλο αυτό;" μπορεί να ρωτήσετε. Στην πραγματικότητα, έχουν να κανουν αρκετά, αν αναλογιστείτε τη θεμελιώδη σημασία των καλών τροφίμων και της υγείας, της γεωργίας, του περιβάλλοντος και της αγροτικής κοινωνίας - τοποθετήσεις, φιλοσοφίες και τρόποι διαβίωσης που άμεσα και έμμεσα έχουν επιπτώσεις σε όλους μας σε καθημερινή βάση. Εκεί που υπήρχε ο κανόνας, η βιολογική καλλιέργεια έχει γίνει μια πολυτέλεια, μια ειδικότητα, μια ιδιορυθμία, μια ριζική σκέψη, ένα κοινωνικοπολιτικό εργαλείο. Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης μας δίνει σήμερα κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο.

Τα άλση της Μάνης: οι καλύτερες ελιές του κόσμου


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590